16 Temmuz 2018 Pazartesi
Sitemizde şuan 2 aktif ziyaretçi var

Binnur Kaya (1972 - .... ) Kimdir, Binnur Kaya (1972 - .... ) Biyografi

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Binnur Kaya (1972 -  .... )

1972 yılında Ankara'da doğdu.


1995 yılında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü'nü bitirdi. Hemen ardından İstanbul'a yerleşen Kaya, Ankara Sahnesi ve Karatahta isimli çocuk tiyatroları ve Bakırköy Belediye Tiyatrosu'nda çalıştı.


İlk televizyon dizisi "Kaynanalar"dır. BKM oyuncu kadrosuna katıldı. Yeni sezonda Türkiye'nin rakipsiz komedi dizisi "Avrupa Yakası" nın kadrosuna dahil oldu.



Filmografi


Avrupa Yakası (Dizi) Şahika
Hayatımın Kadınısın 2006 Firdevs
Küçük Kıyamet 2006 Filiz
Babam ve Oğlum 2005 Hanife
Yabancı Damat 2004 - 2007 (Dizi) Nazire
Bekarlar 2003 Binnur
İnşaat 2003 Ayşe
Hadi Uç Bakalım 2003 Düriye
Benimle Evlenir Misin? 2001
Yeni Hayat Gülistan 2001
Abuzer Kadayıf 2000
Muhallebicinin Oğlu 2000
Güneş Yanıkları 2000 Aylin
Baba Evi 1999 Meryem
Dış Kapının Mandalları 1998
Bir Demet Tiyatro 1997 (Tiyatro)
Çarli
Kaynanalar


Bölüm Etiketleri : Binnur Kaya (1972 - .... ) kimdir, Binnur Kaya (1972 - .... ) biyografi, Binnur Kaya (1972 - .... ) hayati

41678 kez okundu

Sitemize Destek Olmak İstermisiniz ?

Bumerang - Yazarkafe

Facebook ile Yorumla

Reklam Ver
yukarı çık
Kolayca.Net “ Aradığınız Herşey ”
Haber Grubumuza Katılın, Sizi yeniliklerden haberdar edelim