13 Aralık 2017 Çarşamba
Sitemizde şuan 2 aktif ziyaretçi var

Bilge Zobu (1932 - .... ) Kimdir, Bilge Zobu (1932 - .... ) Biyografi

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Bilge Zobu (1932 -  .... )

7 Eylül 1932 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Şehir Tiyatroları sanatçısı olan Zobu, kurumdan emekli olmasına rağmen konuk oyuncu olarak rol almayı sürdürdü. Bir çok sinema filmi ve dizide rol aldı. Vasfi Rıza Zobu'nun yeğenidir. Kemal Sunal filmlerinde yardımcı oyuncu rollerinde yer almıştır.


Rol aldığı bazı oyunlar


Lüküs Hayat
Deli Bal
Sersem Kocanın Kurnaz Karısı
Biz Aşağıda İmzası Olanlar
Antonius ile Kleopatra
Unutulan Adam


Filmografisi 


Beyaz Melek - 2007
Bizim Mahalle - 1993
Gülen Adam - 1989
Ah Bir Çocuk Olsaydım - 1988
Sızı - 1987
Yıllar - 1987
Ayrılık Hasreti - 1986
Çalıkuşu - 1986
Milyarder - 1986
Çıplak Vatandaş - 1985
Üşütük - 1984
Namuslu - 1984
Çarıklı Milyoner - 1983
Gırgıriyede Cümbüş Var - 1983
Talih Kuşu - 1982
Baş Belası - 1982
Berduşlar - 1982
Gırgıriyede Şenlik Var - 1981
Şabancık - 1981
Zübük - 1980
Minik Serçe - 1978
Üşütük - 1978
Mavi Mercedes - 1977
Güllüşah İle İbo - 1977
Bizim Kız - 1977
Nereye Bakıyor Bu Adamlar - 1976
Tosun Paşa - 1976
Tantana Kardeşler - 1976
Kapıcılar Kralı - 1976
Öyle Olsun - 1976
İşte Hayat - 1975
Baba Bizi Eversene - 1975
Hayat Bayram Olsa - 1973
Ah Güzel İstanbul - 1966
Kızıl Vazo - 1961 Hüseyin
Bu Vatanın Çocukları - 1959
Yaşamak Hakkımdır - 1958


Bölüm Etiketleri : Bilge Zobu (1932 - .... ) kimdir, Bilge Zobu (1932 - .... ) biyografi, Bilge Zobu (1932 - .... ) hayati

43185 kez okundu

Sitemize Destek Olmak İstermisiniz ?

Bumerang - Yazarkafe

Facebook ile Yorumla

Reklam Ver
yukarı çık
Kolayca.Net “ Aradığınız Herşey ”
Haber Grubumuza Katılın, Sizi yeniliklerden haberdar edelim