17 Ekim 2018 Çarşamba
Sitemizde şuan 1 aktif ziyaretçi var

Bican Günalan (1964 - .... ) Kimdir, Bican Günalan (1964 - .... ) Biyografi

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Bican Günalan (1964 -  .... )

1964 yılında İstanbul'da doğdu. Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. Bir Demet Tiyatro'da oynadığı Fadıl Fıdıllıoğlu karakteriyle tanınır.


1980 yılında İstanbul Akademik Sanat Topluluğu ile sanat hayatına başladı. ABC Gençlik Tiyatrosu, Nöbetçi Tiyatro, Ortaoyuncular ve BKM'nde çalıştı. BKM'de, Otogarara ve Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü oyunlarında yer aldı. Sinema ve dizi filmlerde rol alıyor.


Filmografisi


Organize İşler - 2005
Ölümsüz Aşk - 2003
Vizontele Tuuba - 2003
Güneş Yanıkları - 2000
Vizontele - 2000
Bir Demet Tiyatro - 1997
Süper Baba - 1993
Varsayalım İsmail - 1991
Selamsız Bandosu - 1987


Bölüm Etiketleri : Bican Günalan (1964 - .... ) kimdir, Bican Günalan (1964 - .... ) biyografi, Bican Günalan (1964 - .... ) hayati

42370 kez okundu

Sitemize Destek Olmak İstermisiniz ?

Bumerang - Yazarkafe

Facebook ile Yorumla

Reklam Ver
yukarı çık
Kolayca.Net “ Aradığınız Herşey ”
Haber Grubumuza Katılın, Sizi yeniliklerden haberdar edelim