24 Eylül 2018 Pazartesi
Sitemizde şuan 2 aktif ziyaretçi var

Ayşe Kökçü (1955 - .... ) Kimdir, Ayşe Kökçü (1955 - .... ) Biyografi

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Ayşe Kökçü (1955 -  .... )

1955 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Belediye Konservatuvarı'ndaki eğitiminin ardından Şehir Tiyatroları kadrosuna katılan sanatçı, tiyatro çalışmalarının yanı sıra sinema ve televizyon filmlerinde de rol almaktadır.


Şehir Tiyatroları'nda oyuncu olan Avni Yalçın'la ve tiyatrocu Salih Sarıkaya ile evlenip ayrılmıştır. Bizimkiler dizisindeki Nazan karakteriyle tanınan Kökçü, tiyatro ve tv dışında, sinema filmlerinde de rol almıştır.


Rol aldığı bazı oyunlar


Bir Başkası
Lüküs Hayat
Kanlı Nigar
Çulsuzlar


Filmografisi


Yalancı Yarim - 2006
Eylül - 2005
Nefes Nefese - 2005
Yazlıkçılar - 1993
Bizimkiler - 1989
Aşık Oldum - 1985


Bölüm Etiketleri : Ayşe Kökçü (1955 - .... ) kimdir, Ayşe Kökçü (1955 - .... ) biyografi, Ayşe Kökçü (1955 - .... ) hayati

42847 kez okundu

Sitemize Destek Olmak İstermisiniz ?

Bumerang - Yazarkafe

Facebook ile Yorumla

Reklam Ver
yukarı çık
Kolayca.Net “ Aradığınız Herşey ”
Haber Grubumuza Katılın, Sizi yeniliklerden haberdar edelim