17 Kasım 2018 Cumartesi
Sitemizde şuan 2 aktif ziyaretçi var

Asuman Dabak (1970 - .... ) Kimdir, Asuman Dabak (1970 - .... ) Biyografi

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Asuman Dabak (1970 -  .... )

1 Nisan 1970 yılında Akhisar`da dünyaya geldi. Sanat hayatına Bahçelievler Belediye Tiyatrosunda başlayan Asuman Dabak, seslendirme üzerine çalışmalar yaptı. Turizm ve otelcilik okuyan, ancak oyunculuk eğitimi almamış olan sanatçı, buna rağmen, iyi gözlemcilik ve yorumculuk yeteneğiyle tiyatrodan sonra kamera karşısına da geçerek, sinema ve dizi filmlerde rol aldı. Tatlı Hayat dizisindeki "Menekşe" rolü ile ilgi topladı. Özel bir televizyon kanalında sunuculuk yaptı. Asuman Dabak Tiyatrosu'nu kuran sanatçı, hazır cevap oluşuyla tanınıyor.



Rol aldığı bazı oyunlar


Aya Maya Kumpanya
Kaç Baba Kaç
Şen Şakrak Kabare
Annem 40 Yaşında Babaannem 20
Şaşkın Aşıklar
Çık Çıkabilirsen İşin İşinden
Boing Boing


Filmografisi


Süper Babaanne - 2008
Cumhur Cemaat - 2007
Adem'in Trenleri - 2007
Ayda - 2007
Üç Tatlı Cadı - 2007
Tövbe - 2006
Bir İhtimal Daha Var - 2006
Erkek Tarafı - 2005
Şans Kapıyı Kırınca - 2004
Dayı - 2004
Hürrem Sultan - 2003
Tatlı Hayat- 2001
Baykuşların Saltanatı - 2000
Hayat Bağları - 1999
Örümcek - 1998
Kara Melek - 1996
Böyle mi Olacaktı?
Tatlı Kaçıklar
Gurbetçiler


Bölüm Etiketleri : Asuman Dabak (1970 - .... ) kimdir, Asuman Dabak (1970 - .... ) biyografi, Asuman Dabak (1970 - .... ) hayati

44333 kez okundu

Sitemize Destek Olmak İstermisiniz ?

Bumerang - Yazarkafe

Facebook ile Yorumla

Reklam Ver
yukarı çık
Kolayca.Net “ Aradığınız Herşey ”
Haber Grubumuza Katılın, Sizi yeniliklerden haberdar edelim