25 Kasım 2017 Cumartesi
Sitemizde şuan 2 aktif ziyaretçi var

Ali Kemal İskender (1940 - 2007) Kimdir, Ali Kemal İskender (1940 - 2007) Biyografi

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Ali Kemal İskender (1940 - 2007)

Ali Kemal İskender 1940 yılında İstanbul'da doğdu. Gerçek adı; Ali Kemal Asıliskender'dir. Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.


Türk tiyatro ve sinemasının emektar oyuncusu, "Karga Kemal" takma adıyla bilinirdi. Bir çok sinema ve dizi filmde rol aldı. Karadenizli "laz" tiplemeleriyle tanınan sanatçı, pankreas kanseri nedeniyle öldü.


Filmografisi


İnadım İnat - 2005
Oğlum İçin - 2003
Bizim Aile - 2001
Dedelerimi Evlendirirken - 2000
Şaşıfelek Çıkmazı - 2000
Uzun Gece - 1993
Kurdoğlu - 1991
Çizme - 1991
Devlerin Ölümü - 1990
Silah Arkadaşları - 1986
Yıkılmayan Adam - 1977


Bölüm Etiketleri : Ali Kemal İskender (1940 - 2007) kimdir, Ali Kemal İskender (1940 - 2007) biyografi, Ali Kemal İskender (1940 - 2007) hayati

40155 kez okundu

Sitemize Destek Olmak İstermisiniz ?

Bumerang - Yazarkafe

Facebook ile Yorumla

Reklam Ver
yukarı çık
Kolayca.Net “ Aradığınız Herşey ”
Haber Grubumuza Katılın, Sizi yeniliklerden haberdar edelim