25 Kasım 2017 Cumartesi
Sitemizde şuan 2 aktif ziyaretçi var

Demet Evgar Kimdir, Demet Evgar Biyografi

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Demet Evgar 19 Mayıs 1980 Manisa yılında Manisa'da doğdu. Manisa’da doğdu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nü bitirdi. Kenter Tiyatrosu’nda ‘Aşk Çemberi’ adlı oyunda ve “Tiyatro Kılçık”ta “Takanlar ve Takılanlar” ve “Ayşegül Hindistan’da” adlı oyunlarda rol aldı. “Aslı ile Kerem”, “Bütün Çocuklarım” , “Emret Komutanım” , "1 erkek 1 kadın" adlı TV. dizilerinin yanı sıra “Banyo” , "Beyza’nın Kadınları" , "Yahşi Batı" isimli sinema filmlerinde oynadı.

Filmografi

Yedi Numara (2000)
Aslı ile Kerem (2002) Yeliz
Yuvam Yıkılmasın (2003) Hülya
Çınaraltı (2003) Nilüfer
Bütün Çocuklarım (2004) Eyşan
Emret Komutanım (2005) Üsteğmen Çiğdem
Banyo (2005)
Beyza'nın Kadınları (2005) Beyza Türker
Erkekler Ağlamaz (2006) Zeynep
Yahşi Batı (2010)


Tiyatro Oyunları

Kadınlar da Savaşı Yitirdi
Aşk Çemberi
Tiyatro Kılçık
Takanlar ve Takılanlar
Ayşegül Hindistan’da
Gece Mevsimi
Anna Karenina
Bölüm Etiketleri : Demet Evgar kimdir, Demet Evgar biyografi, Demet Evgar hayati

41083 kez okundu

Sitemize Destek Olmak İstermisiniz ?

Bumerang - Yazarkafe

Facebook ile Yorumla

Reklam Ver
yukarı çık
Kolayca.Net “ Aradığınız Herşey ”
Haber Grubumuza Katılın, Sizi yeniliklerden haberdar edelim