25 Kasım 2017 Cumartesi
Sitemizde şuan 2 aktif ziyaretçi var

Mete Horozoğlu (1975 - .... ) Kimdir, Mete Horozoğlu (1975 - .... ) Biyografi

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mete Horozoğlu (1975 -  .... )

İlkokulu, ortaokulu ve liseyi Ankara'da okudu. 2001 yılında Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. 2001/2003 yılları arasında Tiyatro Anadolu'da oyunucu olarak çalıştı. 2002 yılında İstanbul'a yerleşti. 2003/2004 sezonunda İstanbul Devlet Tiyatrosu'da 2004/2005 sezonunda Çığır Sahnesi Oyuncuları'da 2005/2006 ve 2006/2007 sezonlarında Semaver Kumpanya okamak üzere Tiyatrolar da çalıştı. İstanbul'a yerleştikten sonra birçok Televizyon ve Sinema çalışmaları yaptı. Yanik Koza dizisi ulusal çapta tanınmasını sağlasa da Öyle Bir Geçer Zamanki dizisindeki Soner karakteri ile bilinir.


Rol aldığı tiyatro oyunları


Cam (oyun) : Levent Kazak - Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu
Semaver ve Kumpanya : Sait Faik AbasıyanıkYavuz Pekman - Semaver Kumpanya
Chamaco  : Abel Gonzales Melo - Semaver Kumpanya
Anadolar  : Muzaffer İzgü - Çığır Sahnesi Oyuncuları
Ben Ruhi Bey Nasılım  : Edip Cansever - İstanbul Devlet Tiyatrosu
Yaban (oyu)  : Yakup Kadri Karaosmanoğlu - İstanbul Devlet Tiyatrosu
Fırtına (oyun)  : William Shakespeare - Tiyatro Anadolu
Bay Windermann ve Kumdakçılar  : Max Frisch - Tiyatro Anadolu
Keşanlı Ali Destanı  : Haldun Taner - Tiyatro Anadolu


Filmografisi


Kavşak 2010 Tamer
Vay Arkadaş 2010 Dildo
Öyle Bir Geçer Zaman ki 2010 soner
Nefes 2009
Kalpsiz Adam 2008 Bülent
Eksik Etek 2007
Ankara Cinayeti 2006 Reşit Mercan
Yalancı Karım 2005 Faruk
Yedi Günah, Yedi Tepe, Bir Metropol 2005
Dolunay (dizi) 2005 Ünal
Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü? 2005
Yanık Koza Özer Kızıltan 2005 Semih
Taşı Sıksam Suyunu Çıkarırım 2004
Şeytan Ayrıntıda Gizlidir(dizi) Dr. Mümtaz
Kampüsistan 2003 Erdem


Bölüm Etiketleri : Mete Horozoğlu (1975 - .... ) kimdir, Mete Horozoğlu (1975 - .... ) biyografi, Mete Horozoğlu (1975 - .... ) hayati

42737 kez okundu

Sitemize Destek Olmak İstermisiniz ?

Bumerang - Yazarkafe

Facebook ile Yorumla

Reklam Ver
yukarı çık
Kolayca.Net “ Aradığınız Herşey ”
Haber Grubumuza Katılın, Sizi yeniliklerden haberdar edelim