25 Kasım 2017 Cumartesi
Sitemizde şuan 2 aktif ziyaretçi var

Pınar Altuğ (1974 - .... ) Kimdir, Pınar Altuğ (1974 - .... ) Biyografi

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Pınar Altuğ (1974 -  .... )

2 Eylül 1974 tarihinde İstanbul'da doğdu. Saint Benoit Fransız Lisesi'nden mezun oldu. 1994'te Türkiye güzeli seçildikten sonra, yükseköğrenimini yarıda bıraktı.


Umut Elçioğlu ile 3 yıl süren bir evlilik yaşadı. Bu dönemde eşi askerdeyken başka biriyle birliktelik yaşadığı dedikodusu yayıldı. Bu kişinin eşinin yakın arkadaşı Tony Teodorakis olduğu ortaya çıktı. Boşanma süresince bu haberleri yalanlayan çift, sonraları kameralara beraber görünmeye başladı ve birlikteliklerini itiraf etti. Uzun süren bu ilişkiyi bitirir bitirmez Yağmur Atacan ile beraber oldu. 2007 yılının Eylül ayında nişanlandılar ve daha sonra evlendiler. 1 çocuk sahibidir.


Filmografi
Çocuklar Duymasın (2002) (Meltem) 
Omuz Omuza (2004) (Nisan)
Davetsiz Misafir (dizi) (2005) (Defne)
İlk Aşkım (2006) (Lale)
Deli Dolu (2006) (Selin)
Sizi böyle alalım (2007) (pınar altuğ)
Bir dilek tut (2007) (pınar altuğ)
Çocuklar Duymasın (2010) (Meltem) 


Bölüm Etiketleri : Pınar Altuğ (1974 - .... ) kimdir, Pınar Altuğ (1974 - .... ) biyografi, Pınar Altuğ (1974 - .... ) hayati

45070 kez okundu

Sitemize Destek Olmak İstermisiniz ?

Bumerang - Yazarkafe

Facebook ile Yorumla

Reklam Ver
yukarı çık
Kolayca.Net “ Aradığınız Herşey ”
Haber Grubumuza Katılın, Sizi yeniliklerden haberdar edelim