25 Kasım 2017 Cumartesi
Sitemizde şuan 2 aktif ziyaretçi var

Göksel (1971 - .... ) Kimdir, Göksel (1971 - .... ) Biyografi

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Göksel (1971 -  .... )

1971 yılında İstanbul'da doğdu. Tam adı Göksel Demirpençe'dir. 1977 ve 1982 yılları arasında Suadiye'de Mehmet Karamancı İlkokulunda okudu. 1988 yılında girdiği Boğaziçi Üniversitesi Felsefe bölümü'nde eğitimini sürdürürken solfej ve şan dersleri almaya başladı.


1991 yılında eğitimini bırakarak profesyonel olarak müziğe yöneldi. Birçok sanatçıya vokalist olarak eşlik etti. 1997 yılında çıkan Yollar albümü ve albümün çıkış parçası Sabır ile tanındı. İkinci albümü olan ve kendi beste ve sözlerine daha çok yer verdiği Körebe'yi 2001 yılında hazırladı. 2003'te Söz Ver, 2005'te Arka Bahçem albümleri yayınlandı.


Sanatçı, son olarak Nisan 2007'de 5. albümü "Ay'da Yürüdüm" albümünü çıkardı.


Diskografi


1997  Yollar
2001  Körebe
2003  Söz Ver
2005  Arka Bahçem
2007  Ay'da Yürüdüm 


Bölüm Etiketleri : Göksel (1971 - .... ) kimdir, Göksel (1971 - .... ) biyografi, Göksel (1971 - .... ) hayati

41667 kez okundu

Sitemize Destek Olmak İstermisiniz ?

Bumerang - Yazarkafe

Facebook ile Yorumla

Reklam Ver
yukarı çık
Kolayca.Net “ Aradığınız Herşey ”
Haber Grubumuza Katılın, Sizi yeniliklerden haberdar edelim