25 Kasım 2017 Cumartesi
Sitemizde şuan 4 aktif ziyaretçi var

Ceyda Düvenci (1977 - .... ) Kimdir, Ceyda Düvenci (1977 - .... ) Biyografi

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Ceyda  Düvenci (1977 -  .... )

16 Nisan 1977'de  Bursa'da doğdu. İsmail ve Zümrüt Düvenci'nin tek çocuğudur.  Baba tarafı Selanik'li, anne tarafı Tekirdağ'lıdır. Kadıköy Anadolu Lisesi ve Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunudur.


1995 yılında Kandemir Konduk'un Palavra Aşklar adlı TV dizisiyle oyunculuğa başladı. 1997 yılında Star Tv'nin düzenlediği güzellik yarışmasında Türkiye 3. güzeli seçildi.



 Düvenci, oynadığı tiyatro oyunlarında da çok başarılı olmuş 3.Türden Yakın İlişkiler adlı oyunda ki rolu ile Selim Naşit Ödüllerine komedi de en iyi kadın adayı gösterildi. 2008 yılında da Sinan Tuzcunun yazdığı Sürmanşet isimli oyunda sahne aldı. Son olarak yönetmenliğini Uğur Yücelin yaptığı TMC yapımı Ejder Kapanı adlı filmde oynadı.


2000 yıında oyuncu Kaan Girgin ile evlenip 2002 yılında bu evliliği noktalayan güzel sanatçı 17 Agustos 2008 yılında işadamı Engin Akgün ile dünyaevine girdi.


 


Filmografi
2010 Ejder Kapanı
2005 Bir Varmış, Bir Yokmuş
2004 Hoşgeldin Hayat
2003 Abdülhamit Düşerken
1998 Herşey Çok Güzel Olacak
 
Tiyatro
2008 Sürmanşet
2006 Ayşe Opereti
2001-2003 3.Türden Yakın İlişkiler,


Diziler
2010 Şen Yuva
2007-2008-2009 Binbir Gece
2006 Hasret
2005 Maki
2004 Kasırga İnsanları
2004 Sil Baştan
2003 Zalim
2002 Hastayım Doktor
2002 Öyle Bir Sevda ki
2000 Dikkat Bebek Var
1998 Böyle mi Olacaktı
1998 Baba
1998 Babam Olur musun
1998 Canlı Hayat
1998 Çiçek Taksi
1998 Affet Bizi Hocam
1997 Son Kumpanya
1997 Tatlı Kaçıklar
1997 Deli Divane
1997 Köstebek
1996 Palavra Aşklar


TV Programları
2005 Bizim Evde Ne Oluyor
2003 Çocuk Deyip Geçme
2001 Bir Başka Gece
2000 Lezzet Saati
1998 Şimdi Sıra Sende
1997 Seç Bakalım
1997 Sabah Şekerleri
1996 Cici Kızlar
1996 Lıfe Style


Bölüm Etiketleri : Ceyda Düvenci (1977 - .... ) kimdir, Ceyda Düvenci (1977 - .... ) biyografi, Ceyda Düvenci (1977 - .... ) hayati

42542 kez okundu

Sitemize Destek Olmak İstermisiniz ?

Bumerang - Yazarkafe

Facebook ile Yorumla

Reklam Ver
yukarı çık
Kolayca.Net “ Aradığınız Herşey ”
Haber Grubumuza Katılın, Sizi yeniliklerden haberdar edelim