18 Mart 2019 Pazartesi
Sitemizde şuan 2 aktif ziyaretçi var

Catherine Zeta-Jones (1969 - .... ) Kimdir, Catherine Zeta-Jones (1969 - .... ) Biyografi

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Catherine  Zeta-Jones (1969 -  .... )

25 Eylül 1969 yılında Swansea Galler'de doğdu.


Oyuncu Michael Douglas'la evlidir. Bu evlilikten 1 erkek (Dylan) ve 1 kız (Carys) çocuğa sahiptir. Dünyanın en güzel 50 kadınından biridir. Ayrıca, Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Oskar ödülü sahibidir. Bu ödülü Chicago filminde canlandırdığı "Velma" karakteriyle almıştır.



Filmografi


1990 Les 1001 nuits Sheherazade 
1991 The Darling Buds of May Mariette 
1992 Christopher Columbus: The Discovery' Beatriz 
1993 Splitting Heirs Kitty 
1995 Blue Juice Chloe 
1996 The Phantom Sala 
1996 Titanic (mini dixi) Isabella Paradine 
1998 The Mask of Zorro Elena Montero Murrieta 
1999 Entrapment Virginia Baker 
1999 The Haunting Theo 
2000 High Fidelity Charlie Nicholson 
2000 Traffic Helena Ayala Also starred her husband, Michael Douglas.
2001 America's Sweethearts Gwen Harrison 
2002 Chicago Velma Kelly En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Akademi Ödülü.
2003 Sinbad: Legend of the Seven Seas Marina 
2003 Intolerable Cruelty Marylin Rexroth 
2004 The Terminal Amelia Warren 
2004 Ocean's Twelve Isabel Lahiri 
2005 The Legend of Zorro Elena Montero Murrieta de la Vega 
2007 Death Defying Acts Mary McGregor 
2007 No Reservations Kate Armstrong 
2007 Stompanato


Akademi Ödülleri
 
En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu
2002 Chicago


BAFTA Ödülleri
 
En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu
2002 Chicago

Bölüm Etiketleri : Catherine Zeta-Jones (1969 - .... ) kimdir, Catherine Zeta-Jones (1969 - .... ) biyografi, Catherine Zeta-Jones (1969 - .... ) hayati

37271 kez okundu

Sitemize Destek Olmak İstermisiniz ?

Bumerang - Yazarkafe

Facebook ile Yorumla

Reklam Ver
yukarı çık
Kolayca.Net “ Aradığınız Herşey ”
Haber Grubumuza Katılın, Sizi yeniliklerden haberdar edelim