25 Kasım 2017 Cumartesi
Sitemizde şuan 2 aktif ziyaretçi var

Kate Beckinsale (1973 - .... ) Kimdir, Kate Beckinsale (1973 - .... ) Biyografi

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Kate  Beckinsale (1973 -  .... )

26 Temmuz 1973 yılında Londra, İngiltere'de doğdu.


İngiliz sinema oyuncusu. Anne ve babası da oyuncu olan Kate, çocuk yaşlarda edebiyat ve şiir gibi alanlarda kendini göstermeye başlamış ve bunun sonucu olarakta ödüller almıştır.

Kate Beckinsale, oyunculuğa TV dizileriyle başladı. TV dizilerinden sonra gözünü beyaz perdeye diken Beckinsale, 2001 yapımı Pearl Harbor filmiyle dikkatleri üzerine çekmiştir. Eleştirmenlerden pekde iyi not alamayan film, Kate için Ben Affleck, Josh Hartnett ve Jon Voight gibi isimlerle çalışma fırsatı vermişti.


Bu filmle birlikte Hollywood yapımlarında yer almaya devam eden oyuncu, 2001 yapımı Serendipity (Tesadüf) ve 2003 yapımı Underworld (Karanlıklar Ülkesi) gibi filmlerde başrol oynamıştır.



2005 ve 2006 yıllarında Dünyanın En Seksi 100 Kadını sıralamasında yer almış ve İngiltere'nin en güzel kadınlarından biri olarak bilinmektedir.


Dizi ve sinema oyuncusu Rachel McAdams, Kate Beckinsale'in en yakın arkadaşıdır.



Filmografi



1991 Devices and Desires
1991 One Against the Wind
1992 Rachel's Dream
1993 Much Ado About Nothing
1994 Prince of Jutland
1994 Uncovered
1995 Cold Comfort Farm
1995 Marie-Louise ou la Permission
1995 Haunted
1997 Emma
1997 Shooting Fish
1998 The Last Days of Disco
1998 Alice Through the Looking Glass
1999 Brokedown Palace
1999 Ladies & Gentlemen: The Best of George Michael
2000 The Golden Bowl
2001 Pearl Harbor
2001 Serendipity
2002 Laurel Canyon
2003 Underworld
2003 Tiptoes
2004 Van Helsing
2004 The Aviator
2006 Click
2006 Snow Angels
2007 Vacancy
2007 Underworld: Evolution


Bölüm Etiketleri : Kate Beckinsale (1973 - .... ) kimdir, Kate Beckinsale (1973 - .... ) biyografi, Kate Beckinsale (1973 - .... ) hayati

42825 kez okundu

Sitemize Destek Olmak İstermisiniz ?

Bumerang - Yazarkafe

Facebook ile Yorumla

Reklam Ver
yukarı çık
Kolayca.Net “ Aradığınız Herşey ”
Haber Grubumuza Katılın, Sizi yeniliklerden haberdar edelim